Poll: Vjetroelektrane budućnosti
Smatrate li da BiH ima potencijal da postane lider u korištenju vjetroelektrana kao obnovljivog izvora energije?

O nama

Energetika.ba je novi portal koji će tematizirati i pratiti sve aktuelnosti sa energetskog područja - prevashodno u regionu Jugoistočne Evrope, a potom pratiti i sve aktuelnosti vezane za energetiku u svijetu.

Energetika.ba će djelovati i kao informator, ali i kao edukacijski i ekspertski portal za područje energetike.

Cilj nam je na jednom mjestu okupiti sve stručnjake iz regiona i načiniti prvi stručni portal koji će, osim aktuelnosti, omogućiti energetskim stručnjacima da otvore svoj profil i ostvare međusobnu komunikaciju i komunikaciju sa domaćim i stranim kompanijama.

U vrijeme svjetske ekonomske krize, procjene su da da će zemlja koja uspije da učini obnovljive izvore energije isplativim postati privredna supersila budućnost. Također, prema procjenama stručnjaka iz oblasti energetike BiH bi mogla da bude najveći izvoznik energije u jugoistočnoj Evropi.

Energetika.ba je prvi internet portal u BiH koji je sektorski specijalizovan za ovu oblast i na jednom mjestu prikuplja sve najnovije informacije iz oblasti ekologije, hidroenergije, vjetroenergije, solarne energije, nuklearne energije...

Molimo naše posjetioce da daju svoj doprinos primjedbama i sugestijama i da se uključe u aktivnosti da se oko ovog portala okupe svi oni koji se na bilo koji način zainteresirani za razvoj ovog sektora u BiH i regiji.

Mi želimo da budemo VAŠ OBNOVLJIVI IZVOR INFORMACIJA.

 

 

MDM – Mreža Digitalnih Medija d.o.o. je mreža online portala, odnosno brendova u Bosni i Hercegovini – a najznačajniji u portfoliju proizvoda su:

1)        www.24sata.info

2)        www.vijesti.ba

3)        www.biznis.ba

4)        www.energetika.ba

Za 2012. godinu smo napravili plan razvoja kompanije na tržištu online medija koji uključuje razvoj novih portala, strateško preuzimanje postojećih portala na našem tržištu, te razvoj odnosno bolje pozicioniranje proizvoda već sadržanih u našoj grupaciji.